Пуснете радиото за поредица концерти от вкъщи

12:15, 01 апр 20 / Култура и наука 25 2212
Снимка: BTV RADIO GROUP

Радио N-JOY започва да излъчва поредица музикални концерти на български и чуждестранни музиканти под наслов [email protected]

Радиата у нас се обединяват в подкрепа на медици и доброволци, борещи се с COVID-19

Кампанията на радиото и артистите, включили се в нея, има за цел да изрази своята съпричастност към най-засегнатите в настоящия момент, да отправи призив за отговорност към всички нас и да внесе доза хубава музика и добро настроение в ежедневието ни.

Сред изпълнителите, които ще се включат, са Прея, VenZy, Дара Екимова, Тино, Innerglow, Искрата, Кристиана Асенова и Toshey, Дамян Попов, Рафаел, Деница Караславова, Виктория, Ния Петрова и Атанас Кателиев - победителите от шоуто „Гласът на България“ и други.

Творци искат увеличение на парите за култура за сметка на други пера от бюджета

Радиото има за цел да подкрепи не само всичките си фенове, но и музикалните изпълнители, които са част от творческите индустрии – един от най-засегнатите сектори към този момент. Радио N-JOY активно се включи в кампанията за подкрепа на българските медици, излъчвайки песента „Ако си дал“ на вечния Емил Димитров.

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!