Защо отношенията на Гуинет Полтроу и съпруга й стават все по-странни?

18:40, 20 юни 19 / Любопитно 25 204 Topnovini
1

Гуинет Полтроу е известна с две неща - кариерата ѝ, спечелила ѝ доста награди и любопитния ѝ подход към връзките. Актрисата е създател и на бранда „GOOP“ и често е на първите страници на изданията. Като когато казва, че разводът ѝ с фронтмена на Coldplay Крис Мартин е „съзнателно отделяне“.

Изглежда обаче това не пречи на мъжете да са привлечени от нея. Връзката на Гуинет със сценариста на „Клуб Веселие“ Брад Фалчук също е доста необичайна. Съвсем скоро тя призна, че със съпругът ѝ не живеят заедно през цялото време. Да, правилно разбрахте. Двойката, която сключи брак през септември 2018, все още поддържат различни адреси. И това не е всичко.

Актрисата е преживяла доста романси през годините, включително с Брад Пит и Бен Афлек. Тя казва, че всички тези отношения са ѝ помогнали да достигне до нивото, в което да има своята първа връзка „за възрастни“ – тази с Брад Фалчук.

„В миналото съм била с мъже, които са имали проблем с интимността, а аз винаги съм била готова на всичко и си мислех, че проблемът е в тях. В известен смисъл, тези връзки са били предназначени да ме предпазят от интимност. Сега, за първи път се чувствам във връзка за възрастен. Понякога е доста странно, защото изисква определено ниво на интимност и комуникация, които не съм преживявала преди.“

Когато звездите обявяват годежа си, то е чрез кратки и сладки изявления в социалните мрежи или в печатните издания. Гуинет и Брад обаче съобщиха за своите намерения чрез дълго интервю в списание, в което навлизат дълбоко в емоционалната сложност на техния съюз. Преди това те направиха и изявление: „Чувстваме се невероятно щастливи, че сме се събрали на този кръстопът в нашия живот, когато нашите колективни успехи и неуспехи могат да послужат като градивни елементи за здрави и щастливи взаимоотношения.“ Една снимка на годежния пръстен щеше да е достатъчна, може би, а не цяла пресконференция по отношение на любовта им….

Звезди или не повечето хора искат сватбения им ден да мине безпроблемно. Гуинет и Брад постигат това през септември 2018, когато се женят по време на на луксозна церемония в Лонг Айлънд. Но когато се стига до сватбените тостове, нещата придобиват съвсем друг облик. Повечето от пожеланията на гостите се превръщат в оди за величието на Гуинет. И траят повече от два часа. Но това не е всичко. Един от гостите разказва как актрисата седнала в скута на Брад на снимачната площадка на „Клуб Веселие“, което смущава всички, тъй като тогава тя е била омъжена за Крис Мартин.

Прочетете още подробности за странностите на двойката тук!

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.