Последно поколение glo™ HYPER Pro идва у нас с иновативен дигитален дисплей 

12:58, 09 май 24 / Свят 25 1352 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Най-новият модел на устройството за нагряване glo™ – HYPER Pro, стъпва на българския пазар в средата на месец май тази година. Последната версия на иновативната технология за нагряване е по-интуитивна* и идва у нас с нов дигитален дисплей Smart LED (EasyView™), който показва важна информация относно избран режим на нагряване, време до началото на сесията, продължителност на сесията, както и ниво на заряд на батерията.

glo™ HYPER Pro предоставя на пълнолетните потребите улеснен начин на смяна на режима на нагряване – Стандартен или Ускорен (Boost). Стандартният режим при този модел е оптимизиран и предлага по-дълга сесия**. Новото устройство е компактно, леко* и е с отличителен елегантен дизайн, като пълнолетните български потребители ще могат да избират между четири изискани цвята на модела.

„Пускането на най-новата версия на glo™ – HYPER Pro, в България затвърждава трансформацията и развитието на нашата компания в изграждането на A Better Tomorrow™ и подчертава за пореден път основната стратегия на БАТ да намали въздействието на своя бизнес, като предлага на пълнолетните потребители широка гама от по-малко рискови алтернативи на пушенето***“, коментира Мила Маречкова, изпълнителен директор на БАТ България.

glo™ HYPER Pro ще се предлага в специализираните glo™ магазини в големите търговски центрове в страната, сред които: The Mall, Paradise Center и Serdika Center в гр. София; Mall Galleria – гр. Бургас, Grand Mall – гр. Варна и Mall Plovdiv – гр. Пловдив.

Повече за устройството може да прочетете на www.myglo.bg

glo™ не е без риск и е само за пълнолетни. При употребата му се консумира никотин – вещество, което води до пристрастяване.

*В сравнение с предишни модели на устройтвa glo™ HYPER X2 и glo™ HYPER Air.

**В сравнение със Стандартен режим при glo™ HYPER X2.

***Въз основа на тежестта на наличните доказателства и при пълно преминаване от пушене на цигари към негорими продукти. Тези продукти не са без риск. При употребата им се доставя никотин, който води до пристрастяване.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама