Славчо Атанасов обяви кандидатурата си за кмет на Пловдив

20:01, 29 юни 15 / Политика 25 729 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Славчо Атанасов от Патриотичния фронт обяви официално кандидатурата си за кмет на Пловдив тази вечер. Депутатът и бивш градоначалник пристигна в претъпканата зала "Съединение" в компанията на партийните лидери Валери Симеонов и Красимир Каракачанов.

"Залагаме на тази кандидатура, защото за нас това е най-достойният кандидат за кмет на Пловдив. Той е доказал своя професионализъм, честност, принципност и най-вече, в сравнение със сегашните управляващи, е доказал, че не се поддава на корупция. А това трябва да бъде оценено по достойнство", коментира Валери Симеонов.

"Патриотичният фронт е обединен. Както на парламентарните, така и на местните избори ние предлагаме на всички патриотични формации да се обединят. Освен за г-н Атанасов и за Александър Долев в Пловдив за друг кмет не съм агитирал", каза от своя страна Красимир Каракачанов.

Славчо Атанасов бе категоричен, че залага на честност, почтеност и постоянни срещи с хората. Той представи пред аудиторията договор между него и пловдивчани, съдържащ 16 точки с това какво конкретно ще направи за Пловдив, ако стане кмет.

На първо място сред приоритетите е намаляването на местните данъци и такси. Атанасов обещава и пълна ревизия на управлението на Иван Тотев. Освен това той се ангажира с облагородяване на цялостната инфраструктура в Пловдив, отваряне на социални кухни за пенсионери, възстановяване на жилищната политика, включително и извеждане от "Столипиново" на живеещите там българи.

В програмата на кандидат-кмета от ПФ е включено и довършване изграждането на стадион "Пловдив", въвеждане на мораториум върху промяната на статута на зелените площи и междублоковите пространства, изграждане на безплатни интернет зони, създаване на електронна община. Атанасов обещава още възстановяване дейността на Белодробна болница и връщане на тролейбусния транспорт в града.

"Приемайки настоящия обществен договор, ние заедно гарантираме открито, целенасочено, разумно и честно управление на Пловдив в интерес на неговите граждани и обществото", категоричен е Славчо Атанасов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама