Благотворителен латино уикенд в помощ на Мария от Пловдив

14:34, 30 юли 15 / Любопитно 25 460 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 Благотворителен латино уикенд в помощ на пострадалата при катастрофа през март т.г. Мария организират пловдивските школи по салса.

Както вече Пловдив Topnovini.bg писа, 29-годишната пловдивчанка бе ранена при инцидент в район "Южен" през март т.г. При катастрофата Мария чупи 5-и и 6-и шиен прешлен. Няколко часа след инцидента лекарите от УМБАЛ "Св. Георги" правят животоспасяваща операция на момичето и й поставят импланти на гръбначния стълб на стойност 8000 лв.

Сумата обаче е прекалено голяма и семейството на 29-годишната пловдивчанка подписва декларация, че ще изплати парите на УМБАЛ "Св. Георги" в 14-дневен срок, но от март до момента не успява да я събере.

До момента са събрани 4000 лв. от благотворителни базари, но Мария има постоянни разходи за рехабилитации и лекарства.

Пловдивските клубове буквално за ден организираха инициатива в помощ на младото момиче.

В петък вечер салсьорите се събират на ежеседмичното си парти в WHITE BAR, където всеки желаещ ще може да си закупи ваучер за урок по танци. Събраните средства от продажбата ще отидат за лечението на Мария.

В събота (1 август) от 16.00 до 20.00 ч. ще се проведат 4 урока с пловдивски инструктори в залата на Salsa de Cuba на ул. "Васил Соколов" № 2.

Събитието е подкрепено и споделено от всички салса школи в Пловдив - Art Center Alejandro , Casa de Baile, Mariposa DS, Royce Dance Studio, Salsa De Cuba и YB Dance Team.

Дарителската сметка, на която може да помогнете за лечението на Мария е:

BIC CODE: BUINBGSF

IBAN: BG65BUIN95611000455399

Мария Васева Древенлиева

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама