"Интис - Бул" с по-добра програма за довършване на подземния паркинг в центъра на Русе

18:09, 30 юли 15 25 1151 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Комисията по избор на изпълнител на обществената поръчка за довършване на подземния паркинг на Доходното здание в Русе е дала по-висока оценка на ДЗЗД "Интис - Бул" след прегледа на техническата част от офертите. Това сочи протокола от първото й заседание. Предстои отваряне на ценовите оферти.

Както вече съобщихме консорциумът е е съставен от две дружества - русенското "Интис" ООД с управител Светослав Денчев Йончев и съдружници Камен Теодоринов Патриков, Яков Соломонович Бромберг, Огнян Георгиев Вълканов, Радиана Петкова Димитрова, Неделчо Ботев Коев и софийското "Булстрой Груп" ООД с управител Георги Василев Евтимов, който е съдружник с Детелина Стефанова Евтимова.

Другият кандидат е ДЗЗД "Русчук 2015" включва 3 дружества. Едното е познатото от първата поръчка софийско "ЕКСА" АД - представлявано от Константин Недков Пеев и Вася Христова Станкулова - Пеева. В съвета на директорите му влизат още Венцислав Николов Христов, Магдалена Георгиева Цанова и Мая Петкова Апостолова. Друг участник в този консорциум е "ЕКСА" ЕООД, а третият е русенската фирма "Новикон" АД представлявано от Емил Татеос Татеосян, който е в съвета на директорите му заедно с Милена Ангелова Симеонова и Иван Тодоров Иванов.

За разлика от предходната обществена поръчка, този път и двамата кандидати са подали всички необходими документи.

Те са получили по 10 т. за предложения срок на изпълнение. Работната програма на ДЗЗД "Интис - Бул" обаче е заслужила с 15 т. повече - 50, за работната си програма.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама