Фестивал на Младежкия хълм разтърсва пловдивчани

15:14, 29 авг 15 / Култура 25 514 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пловдив ще бъде разтърсен от фестивала "Shake that ХЪЛМ". Младежкият хълм ще се превърне в арена за забавление на 4, 5 и 6 септември. По време на фестивала пловдивчани ще чуят и видят едни от най-добрите съвременни изпълнители на балканската сцена

Организаторите отново са подготвили  богата дневна и вечерна програма, а в последния ден ще всички посетители на "Shake that ХЪЛМ" ще отпразнуват Съединението на България и празника на Пловдив.

В трите дни специални гости на събитието са едни от любимите ни изпълнители.  Пловдивчани и гости на града ще се насладят на съвременни етно ритми, фюжън, реге-фънк-джаз, алтернативен рок.

За голямото разтърсване ще помогнат артистите Оратница (Live Band), Acoustic, Corporation (Live Band), Balkansky (DJ set) , Bourbon Street (Live Band), Fluid,, Underground (Live Band) (SR) , Nameless Day Ritual (Live Band) и още много други.

Дневната програма е изпълнена с различни активности. Докато едни си почиват на поляната  или в хамачената градина през деня, други ще се радват на културни и развлекателни пърформанси за малки и големи, като Yoga Fly от WoW Sport, Скейт Зона От PharSide, Театър, Slackline, Капоера, Канго джъмп от Kangoo Club Radost Plovdiv, хамачена градина от Айляк Хамак, танцови работилници от Casa de Baile, кино, детски работилници, демонстрации от Дайдо Кан Доджо, изложба на артистите от opusУм.

В забавлението ще се включат и актьорите от кукления театър в Пловдив, които в рамките на своя фестивал TheatAir специално гостуват на " Shake That ХЪЛМ "

"Shake That ХЪЛМ" е инициатива на Alter-Native Project и Инкубатор. Събитието е част от програмата на Инкубатор за общодостъпен културен календар 2014-2020 и в подкрепа на Пловдив - Европейска столица на културата 2019.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама