Даниел Димитров е кандидатът на БСП за кмет на Исперих (допълнена)

15:20, 29 авг 15 / Политика 25 868 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Адвокат Даниел Димитров е кандидатът на БСП за кмет на Исперих на местните избори през есента. Кандидатът на левицата е общински съветник в местния парламент, председател е на Общинския съвет на БСП в Исперих и член на Националния съвет на партията.

На свое заседание Общинската конференция на БСП - Исперих излъчи и своите кандидати за общински съветници.

Водач на листата ще бъде Даниел Димитров. Сред номинираните за общински съветници са още Илиян Дочков – зам. кмет в Община Исперих, Екатерина Димитрова – директор на ОУ „Васил Априлов” гр. Исперих, Виргиния Станкова – юристконсулт в Община Разград, инж. Ана Михайлова-Иванова – експерт в Държавен Фонд „Земеделие” гр. Разград, Стоян Стоянов – педагог в ОУ „Христо Ботев” гр. Исперих, Мирослав Паскалев – икономист и председател на настоятелството към Читалище „Съзнание 1891” гр. Исперих, Дарина Романска – управител на „Агротида” ООД, Дарина Пешева – ст. експерт „Социална политика” в Община Исперих, Теодор Иванов - икономист и производител на електромобили, Енита Василева - гл. експерт „Образование и младежки дейности” в Община Исперих, Емил Енчев – застраховател, Антон Христов – гл. специалист „Наемни отношения” в Община Исперих, Валя Петрова – старши учител в ОДЗ „Първи юни” гр. Исперих.

За своя успех на предстоящите избори БСП в Исперих залага на младите хора, каза адвокат Димитров. Той заяви, че партията ще се яви самостоятелно на местните избори и няма да участва в предизборни коалиции.

БСП  в Исперих са първата партия в региона, които обявиха и предизборната си програма за участие в изборите през октомври. В Програмата си, озаглавена „Промяна в името на хората” исперихските социалисти поемат редица конкретни ангажименти, насочени преди всичко към ограничаване на бедността в общината, към повишаване на икономическата и гражданска активност и към подобряване условията на живот в община Исперих.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама