Дани Каназирева: Сенки от миналото изпълзяват на светло

16:20, 29 авг 15 / Политика 25 434 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Прочетох с интерес упражнението на бившия кмет Спас Гърневски в медиите в последните дни. Реших да се възползвам от правото си на отговор, не защото имам да му казвам нещо на него, а защото искам да предупредя пловдивчани за готвената измама", заяви лидерът на "Съюз за Пловдив" Дани Каназирева, съобщиха от пресцентъра напартията.

"Един бивш кмет – Гърневски, се обръща към един бивш номенклатурчик – Георги Гергов, оплитайки един друг бивш кмет – Славчо Атанасов, един бивш областен управител – Здравко Димитров, както и един предстоящ да стане бивш кмет – Иван Тотев.

Аз нямам нищо общо с тази групичка. В техните глави всичко е схема, мнителност и заучени фрази от миналото. Те си говорят на „ти“, те си отправят някакви намеци, те си подават сигнали, които останалите хора в Пловдив не разбираме. А и не искаме да разбираме.

В техните глави всеки е човек на някого, всеки е част от някаква задкулисна договорка, всеки обслужва някакви тъмни сили. Сега те искат да измамят пловдивчани, че ще водят битка помежду си. Че сенките от миналото са единственият избор на Пловдив. Аз искам да им кажа само едно:

Момчета, играйте си на воля, но не ме забърквайте!

Когато пораснете и искате да говорим за бъдещето на Пловдив, заповядайте. Дотогава препоръчвам на всеки да отговори на въпроса "Какво ще направи, за да върне на Пловдив къщите в Стария град и Панаира?"

"Съюз за Пловдив" вече обявихме това за свой приоритет. Останалото са общи приказки", каза Каназирева.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама