Пиян пловдивчанин размаха брадва на полицаи

13:32, 30 авг 15 25 728 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пиян пловдивчанин опита да нападне полицаи с брадва, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Инцидентът е регистриран в съботния ден, поясниха от полицията.

Сигналът за нарушение на обществения ред на ул. "Парчевич" в Града под тепетата е подаден в Четвърто РУ. Пристигайки на адреса униформените установили, че 56-годишен пловдивчанин с инициали Г.К. - във видимо нетрезво състояние, се държал агресивно, отправяйки обиди и закани за саморазправа с околните. Полицаите опитали да го успокоят, но тогава той насочил враждебното си поведение към тях, заплашвайки ги с брадва.

В резултат на бърза реакция служителите неутрализирали действията на мъжа без да има пострадали.

На подобен сигнал се отзовали и полицаи от РУ – Стамболийски, посочват още от Областната дирекция на МВР. Около 17,30 часа постъпила информация за буйстващ мъж в село Златитрап. Пристигналият автопатрул установил, че агресорът е 46-годишен местен жител с инициали Й.Г. Той се опитал да осуети полицейската проверка и се наложило да му бъдат поставени белезници. При качването си служебния автомобил обаче мъжът нанесъл удар и причинил щети по една от вратите.

Двамата извършители са задържани за 24 часа. По случаите се водят бързи производства. Уведомена е и Районната прокуратура.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама