Оборудват Онкото в Бургас с ново съоръжение за близо 10 000 лева

07:26, 29 сеп 15 25 455 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Комплексният онкологичен център (КОЦ) – Бургас е пуснал обществена поръчка за доставка на ново оборудване за ехографска, ултразвукова и доплерова диагностика, показа справка на Topnovini.bg. Прогнозната стойност на поръчката е 9650 лева без ДДС.

От описанието на публичния търг става ясно, че доставката на един брой нов широколентов конвексен трансдюсер е за нуждите на Отделението по образцова диагностика, като включва монтаж, предварително изпитване, въвеждане в експлоатация и извършване на гаранционен сервиз. Трансдюсерът трябва да бъде съвместим с наличния в лечебното заведение ехограф Филипс КлиърВю 350, произведен през 2013 година.

Въвеждането в експлоатация на апарата трябва да се извърши в срок от три календарни дни от датата на неговата доставка и монтаж. Задължително е съоръжението да бъде ново и в пълна изправност, с гаранционен срок не по-малък от 12 месеца след въвеждането му в употреба. То трябва да отговаря на изискванията, заложени в техническата спецификация, приложена към документацията по процедурата.

Избраният за изпълнител на поръчката ще бъде длъжен да извършва профилактика на доставения апарат през периода на гаранционната му поддръжка, а при наличието на повреда – да я отстрани в срок не по-дълъг от три работни дни.

Едно от най-важните изисквания към участниците в търга е да представят подробна техническа характеристика на предлагания от тях апарат. Офертата на даден участник няма да бъде допусната до оценяване и класиране, ако има несъответствие на някоя от характеристиките на предлагания апарат с изискванията на Възложителя.

Задължително условие също така е участникът да е осъществил най-малко две доставки на подобна апаратура, както и да има внедрена система за управление на качеството по стандарти ISO 9001 : 2008 или еквивалент с обхват, сходен с предмета на поръчката.

Срокът за получаване на офертите или заявленията за участие е до 30 октомври тази година, като критерият за оценяване ще бъде икономически най-изгодната оферта. Предложенията ще бъдат отворени само няколко дни по-късно – на 2 ноември в кабинета на управителя на Комплексния онкологичен център в Бургас, намиращ се на булевард „Стефан Стамболов” №  73.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама