Кандидат за кмет на Сливен подписа споразумението на Лечков, но не получи изцяло подкрепата му

17:32, 30 окт 15 / Политика 25 848 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Само единият от двамата кандидати за кмет на Сливен, които ще участват на балотажа в неделя, се яви на предизвикателството на лидера на Движение „Обединени региони” . Йордан Лечков. Кандидатът за кмет на БСП подписа предложеното споразумение, което се състои от  11 проекта, свързани с промени в жизнената среда на Сливен.

Вчера Лечков отправи предизвикателство към двамата кандидати за кмет на Сливен, които ще се явят на балотажа в неделя.

Той предложи споразумение за управление на града, в което са включени проекти за реализация. Апелът към кандидатите за кмет бе да поемат конкретни ангажименти в интерес на града и на сливналии, а  предложенията да се осъществят в рамките на предстоящия управленски мандат.

Срещу подписването на споразумението Лечков обеща подкрепа за предстоящия балотаж, но днес обяви, че подкрепата му е и за двамата поравно. Пояснението  бе, че подписаното споразумение остава за бъдещата работа в местния парламент и осъществяването на целите на проектите, които се отнасят до изграждане на кръгово кръстовище на „Розова градина”;  благоустрояване на бул. „Хаджи Димитър”; пробив на ул. „Г.С Раковски”; ремонт на Военния стадион; изграждане на 3 детски ясли и градини;  отделяне на 10 млн. лева за инфраструктурата по селата, интегрален проект за целия парк "Юнак"; изготвяне на Концепция за придобитите 116 декара  военни имоти; поемане на целенасочена политика и превръщане на ВиК дружеството в общинско;  отделяне на целеви бюджет за реализиране на нов проект "Ново село" 2А; отделяне на целеви бюджет  за изграждане на Старчески дом.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама