Възпитаници на ПГ по туризъм черпиха опит в Института за кулинарни изкуства във Варна
12:19, 22 ное 15
25
370
Шрифт:
Те имаха възможност да разгледат обновената сграда на Института, специално оборудваната лабораторията за молекулиярна кухня и анализ на сетивата, която е уникална по рода си за тази част на Европа.
Изключителен интерес предизвика демонстрацията на шеф Крис Жишк, програмен директор на специалност „Гастрономия и кулинарни изкуства”. Учениците се запознаха с най-новите тенденции в областта на кулинарните изкуства и наблюдаваха съвременните техники при приготвянето на различни ястия.
Последни новини

"Училище за отговорни инфлуенсъри": първата по рода си платформа у нас обучава и сертифицира създатели на съдържание
17:03, 24 апр 25 / А1
Защо инвеститори като Лидия Бозарова насочват вниманието си към Baicului
13:01, 23 апр 25 / Свят
„Мики 17“ – научнофантастичният шедьовър на Бонг Джун Хо, вече в A1 Видеотека на A1 Xplore TV
12:56, 23 апр 25 / А1
Добави коментар