Русенските Лайънс клубове отбелязаха с коледен бал 100-годишнината си

13:24, 29 ное 15 / Любопитно 25 745 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В унисон с юбилейните инициативи за 100 години Лайънс Клъб Интернешънъл 2017, в петъчната вечер се състоя традиционния Коледен бал, организиран от Лайънс клубовете в град Русе. Информацията съобщават от кабинета на Областният управител Стефко Бурджиев, който изпрати поздравителен адрес.

В адреса към членовете на русенските Лайънс клубове се казва:

„За мен е удоволствие да Ви поздравя по повод традиционно провеждания от Лайънс клубовете в град Русе Коледен бал! Характеристиките на съвременния свят, като технологичен прогрес, демографски срив, младежка безработица, социална изолация, терористични заплахи, изискват всеобща мобилизация и доброволчество за широко разпространение на хуманитарната идея за подпомагане на безпомощните и закриляне на беззащитните!

В унисон с динамичната среда и предизвикателствата на времето, които днес трябва да бъдат преобразувани в преимущества, оживява морализмът, демонстриран активно от първообразите на Международното обединение Лайънс! Свидетелство за добронамереността и всеотдайността са постиженията на русенската Лайънс общност, определили водещото място на града в движението за приобщаване на България в транснационалното семейство на лъвовете!

Радостен ме прави непоколебимият дух на солидарност и съпричастност, който проявявате към злободневните проблеми в областта на здравето, образованието, екологията, международното разбирателство, младежкото развитие и социалното подпомагане.

Отправям благодарност за намесата и усилията, които полагате за осигуряване на по-добри възможности и условия за живот, подпомагайки провеждането на добра държавна и обществена политика. Уверявам Ви в подкрепата, която ръководената от мен администрация ще продължи да оказва за апробиране на обществено полезни идеи!

Пожелавам здраве, упорит труд и нови, по-големи успехи!“

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама