Задържаха сводника, отвлякъл 13-годишно момиче от Аксаково

15:51, 30 дек 15 25 807 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
18-годишен мъж от Игнатиево с инициали В.Д. е задържан при специализирана полицейска операция, съобщиха от варненската полиция. При акцията е открита и 13-годишната тийнейджърка от Аксаково, която изчезна от дома си на 9 декември.

Момичето е приведено под полицейска закрила, а срещу младия мъж, който е криминално проявен, е образувано досъдебно производство по чл. 155, ал.5, т.2 от НК. Материалите по досъдебното производство са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна. Работата по случая продължава.

Издирваната тийнейджърка от Аксаково е направена проститутка от сводника си след тактическо изчакване от страна на полицията, писа по-рано сайтът "Интриги.бг”. Момичето бе обявено за издирване на 21 декември, близо 2 седмици след като изчезна.

"Не й е за първи път. Имала си приятел и преди също отсъствала известно време", коментирали полицаи от Аксаково, за които случаят приключвал с този факт, въпреки че момичето е непълнолетно и по закон не може да носи отговорност за действията си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама