6 млн. касови бележки са регистрирани в лотарията на НАП

17:37, 30 дек 15 25 740 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Близо 6 милиона касови бележки на обаща стойност 84 млн. лв. са регистрирани за участие в лотарията на НАП и Министерство на финансите (МФ) до момента, съобщават от приходната агенция. Посещенията на сайта на играта са над 6.6 млн. пъти.

Третият късметлия от лотарията ще стане ясен на 4 януари в ефира на Българската национална телевизия в сутрешния информационен блок „Денят започва“, като наградата ще бъде смарт телефон.

От НАП напомнят, че в лотарията може да участва всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16 ноември 2015 година. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Касовите бележки могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на лотарията www.kasovbon.bg, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на агенцията 0700 18700.

Важно е хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях, припомнят от НАП.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама