6 млн. касови бележки са регистрирани в лотарията на НАП

17:37, 30 дек 15 / Общество 25 104 Topnovini
Близо 6 милиона касови бележки на обаща стойност 84 млн. лв. са регистрирани за участие в лотарията на НАП и Министерство на финансите (МФ) до момента, съобщават от приходната агенция. Посещенията на сайта на играта са над 6.6 млн. пъти.

Третият късметлия от лотарията ще стане ясен на 4 януари в ефира на Българската национална телевизия в сутрешния информационен блок „Денят започва“, като наградата ще бъде смарт телефон.

От НАП напомнят, че в лотарията може да участва всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16 ноември 2015 година. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Касовите бележки могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на лотарията www.kasovbon.bg, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на агенцията 0700 18700.

Важно е хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях, припомнят от НАП.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Трябва ли повторно ВСС да подкрепи кандидатурата на Гешев за главен прокурор?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 79 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.