Плевенчани регистрираха касови бележки за 2. 63 милиона лева в лотарията на НАП

17:37, 30 дек 15 25 808 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
235 000 касови бележки на обща стойност 2 630 284 лева, регистрираха жители на област Плевен за участие в лотарията на НАП, информираха от местния офис на приходната агенция. Само за последните десет дни, над 350 души от нашия край са направили нова регистрация в играта.

Третият късметлия от Лотарията на НАП и МФ ще стане ясен на 4 януари, отново в ефира на Българската национална телевизия в сутрешния информационен блок „Денят започва“. Наградата е смарт телефон с четири-ядрен процесор, 2 СИМ-карти, 5,3 инча HD дисплей със 180-градуса зрителен ъгъл.

Близо 6 милиона фискални бонове на обща стойност 84 млн. лв. са регистрирани за участие в Лотарията с касови бележки на НАП и Министерство на финансите от началото на кампанията досега. Сайтът на играта www.kasovbon.bg е посетен над 6,6 млн. пъти.

От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях. Всеки, който иска да участва в Лотария с касови бележки, може да се запознае с отговорите на най-често задаваните въпроси за кампанията, достъпни на интернет страницата www.kasovbon.bg.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама