Нова тежка катастрофа в Русенско, петима пострадаха след челен сблъсък между "Деу" и "Мерцедес"

16:58, 29 яну 16 25 706 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Петима са пострадали след катастрофа, при която "Деу Матиз" и "Мерцедес" са се сблъскали челно на около километър от разклона за Бъзън на главния път Русе - Разград.

От Областната дирекция на МВР потвърдиха за инцидента, като уточниха, че той се случил около 15:00 ч. На мястото са изпратени екипи на Полиция, Пожарна и Центъра за спешна медицинска помощ.

Установено е, че "Деу"-то с русенска регистрация, управлявано от 39-годишен мъж, се е движело в посока към Русе, а "Мерцедес"-а с разградска регистрация, управляван от 27-годишен мъж, е пътувал към гр. Цар Калоян.

Водачите и трима пътници са отведени от пристигналите на място екипи на ЦСМП за преглед в русенската болница.

39-годишният шофьор на "Деу"-то е с контузия и рана на главата, а "колегата" му от "Мерцедес"-а, който се е оказало, че управлява немското возило без книжка, е с контузия на коляното и болки в гърдите. Жена на 41 г. е с комоцио и контузия на глава, но е отказала хоспитализация. Пострадали са и две деца - едното на 9 г. е с контузия на главата и ще бъде настанено в Неврохирургията, другото - на 13 г. е със счупена ръка и ще бъде оперирано по спешност.

На мястото се извършва оглед за установяване на причините за инцидента.

Движението в района не е спряно, но се регулира от органите на реда.

Това е втори тежък инцидент в рамките на два дни в региона. Както вече съобщихме, вчера загина 66-годишен мъж след ПТП на главния път Русе - Бяла. Впоследствие се оказа, че колата, която се заби в дърво е била управлявана от 16-годишно момиче.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама