Топготвач приготвя фермерски гювеч с балкански билки в Пловдив
09:32, 24 фев 16 / Любопитно
25
614
Шрифт:
Атракцията е част от програмата в първия ден на изложението "Фудтех", която включва и конференция, организирана от пловдивския Университет по хранителни технологии.
На форума ще бъдат представени новости в хранителната наука и технология. Гергана Киришева ще представи лекция на тема "Влияние на натурални подправки и екстракти върху качеството и безопасността на месни продукти", а главен асистент Михаела Иванова ще говори за възможностите за влагане на хранителни фибри в млечни продукти.
В програмата са включени и докладите "Подобряване на качеството и състава на месо и месни продукти чрез използване на екстракт от отработен розов цвят" на д-р Десислава Влахова-Вангелова и "Обогатени на полифеноли сокове от диворастящи ягодоплодни" на д-р Рада Динкова.
Участниците в конференцията ще се включат и в дискисуия по темите.
Още от „Любопитно“
Последни новини

А1 празнува 30 години с атрактивни оферти за смартустройства само за 1 лев/0,51 евро на месец
12:46, 24 сеп 25 / А1
А1 предлага новата серия смартчасовници Huawei Watch GT 6 и Watch GT 6 Pro
01:35, 24 сеп 25 / А1
Заливът след Америка
18:05, 21 сеп 25 / Idealisti
Добави коментар