Съставиха 19 акта при специализираната полицейска операция в Русе

10:48, 28 фев 16 25 372 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Както ви съобщихме, по разпореждане на главния секретар на МВР главен комисар Георги Костов, в Русе и на територията на цялата страна са в ход масирани полицейски действия за предотвратяване на опасно и демонстративно шофиране с рискови маневри, за показно ползване на охрана и ескортиращи автомобили, както и други нарушения или престъпления, информират от Областната дирекция на МВР.

При провеждащата се специализирана полицейска операция служителите на ОДМВР– Русе са извършили проверки на 86 лица, 56 моторни превозни средства и над 10 обекта.

Не са констатирани нарушения по линия на частната охранителна дейност, незаконно притежаване или носене на оръжия, боеприпаси или други нередности по нормативните актове, касаещи охрана и оръжия.

Проверени са две места, за които е била получавана информация за организиране на незаконни гонки, но такива действия там не са били установени. Съставени са общо 19 акта за установени нарушения по Закона за българските документи за самоличност, Закона за движение по пътищата, ЗМВР и др.

Установено е едно лице, което е било обявено за местно издирване. Започнато е едно досъдебно производство срещу водач, управлявал МПС след употреба на алкохол. Действията на полицията продължават, съобщават още от Областната дирекция на МВР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама