Нулева година за Spirit of Burgas

18:38, 29 апр 16 25 913 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Музикалният фестивал Spirit of Burgas тази година няма да се проведе, съобщиха от Общината. Причините са две – първо, невъзможността да се осигури силен хедлайнер от нивото на миналогодишната звезда Роби Уилямс, второ – липсата на достатъчно финансови средства.

От Община Бургас не се отказват от фестивала за в бъдеще, но предпочитат да се подготвят отсега за силен Spirit през 2017 г., отколкото да рискуват загуба на интерес с по-слаби изпълнители през това лято.

Обявяването на нулева година се случва за втори път на Spirit of Burgas. Фестивалът пропусна и 2014 г., като причините бяха подобни като сегашните. От общинската администрация направиха всичко възможно да го възродят и през миналото лято музикалният фест отново се състоя, като беше съкратен на два дни, вместо обичайните три. Освен Роби Уилямс обаче останалите изпълнители бяха далеч от неговото ниво, което доведе до коментари, че фестивалният дух вече не е същият, както беше през първите няколко лета от неговото създаване през 2008 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама