Кола на палестинския посланик кара в насрещното по бул. “Черни връх”

17:22, 29 юни 16 25 743 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Автомобил на посолството на Палестина у нас се движи необезпокоявано в насрещното движение на бул. “Черни връх” в столицата. За нарушението сигнализира Александър Петров в социалната мрежа Facebook.

“Помните ли когато преди няколко месеца имаше предложение да се вземат правата и специалните номера на почетните консули и дипломати? Помните ли каква съпротива направиха, за да се защитят? Те спазвали правилата, не пречели, не влизали в конфликт. Ето ги днес в насрещното! Срещу нас! Утре ще четем и за прегазени деца”, написа той гневно в социалната мрежа.

“И това е, защото най-прекия път за Хилтън минава в насрещното, а не през кръстовището”, казва той.

От снимката се вижда, че номерът на колата започва с 46 - собственост на посолството на Палестина. Втората двойка цифри е 00, което означава, че това е автомобилът на техния посланик д-р Ахмед Ал Мадбух.

Петров разказва, че е попречил на автомобила на посолството да продължи движение в насрещното. “След 2-3 минути стоене срещу тях получих ругатни и задноседящите мургави муцуни с жестове препоръчаха на шофьора да слезе да ме набие. Е в крайна сметка изпотъпкаха с колата светлоотразителни заграждения и минаха пак в насрещното”, разказва той.

Последният път, в който палестинското посолство у нас влезе в информационния поток, е когато в сградата му мистериозно умря техен гражданин.
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 00:03, 08 сеп 20

Имам запис със същата кола...кака кара по ам.Тракия в аварийната лента....зад волана мн приличаше на Ахмед Ал-Мадбух роден в Бейрут, Ливан, през 1966 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама