Бойко Борисов се срещна с кметове в Търговище

15:49, 30 юли 16 / Политика 25 818 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Премиерът Бойко Борисов днес бе на работна среща в Търговище. Той се срещна с кметове от областта и съседните региони по повод допълнителни средства, които бяха отпуснати за неотложни ремонти на инфраструктура, водоснабдяване, канализация, детски градини, училище и други обекти. Заедно с него беше и финансовият министър Владислав Горанов.

"За мен изборите са само месец, след това всички кметове са ми равни и изобщо не питам кой от коя партия е - избрани са от хората. Целта ми е да се познаваме, да си помагаме, проблемите на хората да се решават, да покажем единство и решителност. За 2015 г. допълнително към общините в региона сме отпуснали общо 7 млн. лв., а за 2016 г. – 8,78 млн. лв. Всичко това е възможно благодарение на обединените усилия на институциите, които дадоха резултат в значително по-голяма събираемост на приходите. " обяви министър председателят в личния си профил в социалните мрежи.

Пред кметовете той обяви, че правителството обръща приоритетно поглед към Северозападна България, смесените региони и магистрала „Хемус".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама