BMST от Русе на среща с индийския посланик

19:27, 30 юли 16 25 807 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Екипът на BMST от Русе със своя супервайзор Теодор Недев, старши инструктор по йога - Ива Николова, Нина Василева и Димитър Дерменджиев, който беше сред официалните организиратори на Световния Ден на Йога в България, имаше честта да бъде поканен лично от индийския посланик - Негово превъзходителство Раджеш Кумар Сачдева на официална вечеря, посветена на събитието в резиденцията на посолството в кв. Бояна в София, стана ясно днес. Сред поканените са били и всички български клубове, взели участие в организацията, както и Йорданка Боянова – Председател на Индологическа фондация ”Изток – Запад”.

Негово превъзходителство Раджеш Кумар Сачдева е бил силно впечатлен от мащаба и успешното развитие, което бележи Световен Ден на Йога в България. Тази година празникът беше отбелязан в 23 града на страната, три пъти повече от миналата година. На официалната вечеря е представена и книга-албум, посветена на събитието от 2015 год., в която има снимков материал от всички държави, взели участие. Г-н Посланикът заяви, че за него е огромна чест да приветства организаторите и че ще положи усилия в подкрепата и развитието на йога в България.

Екипът на BMST ще са радва да приеме новото порълнение от ученици по йога стажанти е през следващата 2016 -2017 учебна година, през която са набелязани и нови, още по интересни проекти и събития, съобщиха оттам.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама