Фандъкова не отрече, че може да е кандидатът на ГЕРБ за президент

12:14, 30 авг 16 25 427 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Столичният кмет Йорданка Фандъкова не отрече, че тя може да е кандидатът на ГЕРБ за президент, след като за пореден път се появиха медийни публикации за нейна номинация. За това писа ден по-рано mediapool.bg, като посочи евродепутата Андрей Ковачев за кандидат за вицепрезидент. 

„Нямам време за никакви медийни публикации. Нека да си вършим работата“, каза тя след проверка на ремонта на бул. „Владимир Вазов“, предаде репортер на София Topnovini.bg.

Фандъкова допълни, че в ГЕРБ обсъждат всички варианти. И подчерта, че с нея не е коментирано евентуалното й издигане за държавен глава.

Попитана дали при евентуална номинация би приела да се впусне в битката, Фандъкова отбеляза, че „няма време за евентуалности“. И допълни: „Благодаря на всички, които сега ме номинират всеки ден. Аз също имам своите номинации и те не са по-малко качествени“.

Според нея тези, които я предлагат за кандидат, вероятно го правят, защото оценяват работата й. Уточни обаче, че за тази цел е необходимо спокойствие - за да свърши всичко по ремонтите в столицата.

„Краят на строителният сезон е изключително важен. Нищо не става от само себе си. Ако някой просто си мисли, че ей така нещо си мечтае и след това се случва без работа, без контрол, без постоянно ходене на място, разговори, притискане на изпълнителите, просто не става нищо – нито метро става, нито депо за отпадъци, нито десетки километри нови булеварди и улици“, отсече Фандъкова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама