Емблемата на Русе пренася гостите си на Иберийския полуостров с кулинарни изкушения от Испания
16:46, 19 дек 16 / Любопитно
25
371
Шрифт:
На 20 декември, вторник, бижуто на Гранд хотел „Рига“ ще поднесе на своите гости „Вечер на испанската кухня“.
В края на ноември сериозен успех и множество положителни отзиви донесе вечерта, посветена на италианската кухня, която организира екипът на най-добрия гурме ресторант в България през последните няколко години, който бе отличен и за „Най-добър А ла карт ресторант на 2016 г." на Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта.
От 19:30 ч. на 20 декември гостите на ресторант „Панорама“ ще могат да се насладят на специалното Испанско меню, включващо –Салата с леща, авокадо, печен пипер, хамон Иберико, сирене Бри, свежи листа и сос Айоли
Предястие „Касуела да Марискос“ – микс от пресни морски дарове на фурна, свежи зеленчуци, поднесени с прясно изпечен хляб и салса Де Тинта Основно ястие – филе от Дорада в комбинация от диви каперси, чери домати, маслини, Чоризо и сос Ромеско Десерт – класически крем Каталана с аромат на цитруси, канела и хрупкава карамелена коричка
Менюто включва и чаша испанско вино, като екипът на емблематичния ресторант на върха на хотелския комплекс на брега на голямата европейска река обещава и още изненади, които да пренесат изцяло неговите гости в атмосферата на Иберийския полуостров.
Добави коментар