Специални награди получиха победителите в конкурса "Да събудим Коледния дух"

13:47, 29 дек 16 25 386 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Красиви коледни кошници с лакомства и плодове, медени питки и късметчета получиха снощи отличените в конкурса за Коледна украса, организиран от община Стара Загора. Във фоайето на администрацията пред украсената елха, се проведе кратко тържество с коледни песни и много настроение.

Победителите от вх. В, бл. 8, в кв. „Самара –3 “, който беше изцяло обновен през 2016 г., споделиха, че украсяват входа на блока си всяка година, за да си създадат настроение и положителни емоции. „Надяваме се нашият вход да бъде пример и така, както запалихме 507 души да ни подкрепят, надяваме се догодина толкова да са тези, които ще ни последват“, сподели Стоянка Ненова.

Наградата на детското заведение  „Райна княгиня“ в кв. „Самара-3“ получи директорът Любка Иванова, която обясни, че се радва на третата позиция в конкурса "Да събудим Коледния дух", въпреки че са се включили доста късно.  По думите ѝ, направеният основен ремонт на инфраструктурата в квартала е бил оценен от хората там, затова много от тях са се потрудили да разкрасят допълнително домовете и околоблоковите пространства с коледна украса. „Радвам се, че кв. „Самара“ е големият победител. Поздравявам хората от квартала, защото има много осветени тераси и украсени пространства. Такива инициативи създават много ентусиазъм и позитивизъм, както и естетическо съзнание и гражданска позиция. Важно е какво всеки гражданин може да направи за мястото, където живее, затова се надявам да сме заразили повече хора и догодина да ни последват повече хора“, каза още Любка Иванова.

Участниците от Детска градина „Светлина“, които бяха класирани на второ място, с 323 харесвания на снимките във  Фейсбук, получиха днес коледната си кошница.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама