25 коли се нанизаха край Карнобат

19:03, 30 дек 16 25 809 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Около 25 автомобила са се нанизали край Карнобат. Това е съобщила една от пострадалите жени във верижната катастрофа на ОДМВР-Бургас.

Всички екипи са на мястото на верижната катастрофа на магистралата край Карнобат, съобщиха за Радио „Фокус“-Бургас от ОДМВР – Бургас. Стараят се бързо да изтеглят хората, защото става все по-страшно, навън е виелица. Екипите са с високо проходима техника и гледат да изтеглят първо жените и децата от колите, защото има много сняг и лед. Една част от хората са тръгнали на почивка, друга част са се прибирали от почивка.

Пострадалата от катастрофата е съобщила също на ОДМВР- Бургас, че никой от автомобилите не се е движил с висока скорост, просто в един момент не са имали възможност да спрат, защото никой не е спирал. Колите са се блъскали една в друга.

Не се знае бройката на пострадалите, една част се изтеглят към Ямбол, друга към Бургас. Към момента няма постъпили хора от пострадалите в катастрофата, съобщиха от УМБАЛ – Бургас. Всички лекарски екипи са в очакване на пострадали от катастрофата. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама