Роди се втора дъщеря на Марк Зукърбърг

11:12, 29 авг 17 / Любопитно 25 2428 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Роди се второто дете на създателя на Facebook Марк Зукърбърг. Бебето е момиченце и се казва Огъст.
В личната си страница в социалната мрежа се похвали щастливият баща и публикува писмо до новородената му дъщеря, което той и съпругата му Присила са написали за нея. В него освен радостта от раждането ѝ двамата изразяват надеждата и желанието си децата им да четат, да карат велосипеди и да се забавляват с въртележки, както и да си дадат време в детството «да помиришат всички цветя».

"Надявам се дори в мечтите си да чувствате колко много ви обичаме. Детството е магическо. Можете да сте деца само веднъж, така че не се притеснявай много за бъдещето. Нас ни има затова и ще направим всичко възможно, за да сме сигурни, че светът ще е по-добро място за теб и за всички деца", пишат Марк и Присила.

"Оугъст, толкова много те обичаме и сме толкова развълнувани, че ще продължим това приключение с теб. Пожелаваме ти радост, любов и същата надежда, която ни даваш", завършват родителите писмото.

Преди по-малко от 10 дни Зукърбърк взе двуседмичен отпуск по повод предстоящото събитие. При подобни обстоятелства компанията му дава на служителите си четири месеца отпуск, които могат да се ползват наведнъж или разделно. Зукърбърг е декларирал желанието си да отсъства един месец сега и след това целия декември.

Марк Зукърбърг и Присила Чан се запознават преди близо 14 години като студенти в Харвардския университет. Те се ожениха през пролетта на 2012 година, а след три неуспешни бременности първата им дъщеря Макс се роди през 2015 година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама