Памела Андерсън подари на Ким Кардашян палто от изкуствена кожа

18:00, 29 ное 17 / Любопитно 25 919 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бившата звезда от „Спасители на плажа” Памела Андерсън, която е защитник на животните и вегетарианец, е решена да убеди 36-годишната Ким Кардашян да спре да носи кожени дрехи веднъж завинаги през следващата година.

В опита си, тя й подари коралово еко кожено яке, което Памела е създала специално за нея с руския производител Only Me.

Тя изпрати подаръка с писмо, в което пожела на Ким и семейството й щастлив празничен сезон, като я посъветва, че нейните фенове ще й се „възхищават повече", ако тя спре да слага кожени дрехи в гардероба си.

В писмото се казва: "Честит празник от Франция!

В духа на сезона, моля, приемете това палто от корал от изкуствена кожа, изработен специално за вас от моите партньори в Only Me Eco Fur в Русия. Тъй като ние всички размишляваме върху решения за Нова година, няма ли да обмислите да спрете носенето на козина и кожа? Вие бихте задали един модерен, състрадателен пример ...

Още тази есен, Gucci съобщи, че ще спре да използва истинска козина, защото е  „остаряла "- присъединявайки се към Джорджо Армани, Ралф Лорън, БГБГ Макс Аззрия, Калвин Клайн и други стилни марки.

Ким, знам, че младите ти фенове ще ти се възхищават, на теб и на твоята марка още повече, ако ти спреш с кожата. Надявам се, че вие ​​и вашето семейство имате прекрасна почивка!”

Това е вторият път, в който 50-годишната актриса й пише писмо, първото бе през септември, в което я принуждаваше да спре да носи животинска кожа, включително козина, пера и велур, но Кардашян я пренебрегна.

Памела работи в тясно сътрудничество с организацията за правата на животните PETA (Хората за етично третиране на животните) в продължение на много години.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама