Звездите и техните фобии

18:30, 27 фев 18 / Любопитно 25 993 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Известните личности може да са в центъра на вниманието, да са познати на целия свят и мнозина да им завиждат. Но истината е, че те са не по-малко хора от всички нас. И като такива крият в себе си същите мисли, чувства, притеснения, дори фобии. Ето някои от звездите, които си признават за налудничавите си страхове, събрани от Lifestyle.bg.

Скарлет Йохансон

Нежната актриса има фобия от... птици. Тя не веднъж е говорила за нея, но й е трудно да обясни точно какво в летящите животни предизвиква страх у нея. Може би заради крилата, може би заради опашките. Или пък заради звуците, които издават по време на полет. 

Орнитофобията на Скарлет определено е от рядко срещаните. Точно както останалите фобии, и тя предизвиква сърцебиене, задух, гадене, сухота в устата, треперене, безпокойство. Същите симптоми се проявяват при Йохансон и заради хлебарки.

Кайли Дженър

До раждането на дъщеря й всички залагаха, че риалити звездата най-вероятно ще я кръсти Buttery (пеперуда). А малко известен факт е, че Дженър има фобия именно от пеперуди. За лепидоптерофобията Кайли е споделяла само веднъж.

Дженър смята, че пеперудите са просто буболечки, ако се абстрахираме от крилата им. Напоследък пък всячески се опитва да се пребори с нея, като позира пред картини на пеперуди, носи колиета с тях, и дори има малка татуировка на пеперудка.

Актрисата Никол Кидман също никак не харесва летящите създания, които принципно са доста красиви. Но за двете дами изглеждат по-скоро плашещи.

Меган Фокс

Красавицата, която си изглежда като мъжко момиче, готово да ступа доста мъже, всъщност има страх от... хартия. Папирофобията е доста рядко разпространена и малко изследвана.

Паниката в случая се предизвиква както от шума на листата хартия, така и от страха да не се порежем на тях. А това си е доста болезнено. За да избегне подобни инциденти, актрисата винаги мокри пръстите си, когато трябва да разлиства сценария, например.

Памела Андерсън

Колкото и странно да звучи, един от секссимволите на 90-те години има фобия от огледала. Спектрофобията е рядко разпространена и е тясно свързана с нашата самооценка за това как изглеждаме.

В гримьорната на звездата от "Спасители на плажа" огледалата не заемат почетно място, а за нейната визия се доверява изцяло на екипа си, без дори да види крайния резултат. Памела не обича да се гледа и по телевизията, което е неотменна част от нейната странна и коварна фобия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама