Как да изберем перфектните дънки според фигурата ни?

18:10, 30 мар 18 / Любопитно 25 1008 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Всички ги имаме! Някои са по-вирнати и бразилски, други са по-плоски и слабички, трети са едри и сочни. Манията по добре изглеждащи, стегнати и оформени задни части е особено голяма в последните няколко години, а модата по хубавите, стилни и съчетаеми с всяка друга дреха дънки е вечна. Но кой е перфектният модел дънки за твоята фигура?

Малко и вирнато

Ако сте надарени с малко, стегнато и вирнато дупе с чупка, сте или големи късметлийки, или здраво работите във фитнеса. За да подчертаете изящните си форми, спрете се на дънки от разтегателна материя, които ще обгърнат по перфектен начин всеки сантиметър. Спрете се на класически цвят деним – не твърде светъл и не много тъмен с цветен кант, който да подчертае още повече фигурата ви. Освен това заложете на средно висока талия, защото ниската ще скрие хубавата чупка в кръста, с която разполагате.

Слабо и плоско

Ако сте слабички и нямате силно изразени задни части, най-подходящи за вас са дънките с висока талия и задължителни джобчета отзад, а за да прирадете допълнителна триизмерност, спрете се на дънки с няколко цвята, които оптически ще създадат илюзията за по-пищни задни части.

Ниско дупе

Ако дупето ви е разположено по-ниско и нямате силно изразена талия, изберете дънки, които да са с по-светла протрита част централно отзад. Друг вариант е да се спрете на ултра слим дънки с еластична нишка в тях, които да повдигнат и постегнат дупето ви.

Широко дупе

Най-широката част във вашето тяло е в областта на задните части? Имате тънка талия и широк ханш? Вие сте с широко дупе. Изберете еластични дънки със свободно разкрояващи се надолу крачоли, а не съвсем слим фит, за да балансирате широкия ханш. Друг вариант е да изберете джобчета с триъгълна форма за дъно, защото те ще създадат оптическата илюзия за издължаване на зоната.

Триъгълно дупе

Звучи странно, но има и такова! То се характеризира с по-широка част около кръста и надолу сякаш се стеснява. Затова изберете дънки, които са малко по-широки, тип mommy's jeans или пък boyfriend jeans.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама