Близките на тежко болна българка не могат да я приберат на родна земя (Обновена)

11:00, 29 апр 18 25 1100 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Близките на болна българка не могат да я приберат у нас. Младата жена, която е болна от рак, е в тежко състояние в болница в Бразилия, предаде NOVA.

Последната надежда на младата Теодора Маджарова била алтернативно лечение заради тежка диагноза. Нейни роднини платили 3 000 лева на сънародничката Кармен Лазарова, която ги пратила за зелен хайвер – при световноизвестни медиуми. Заминава в края на март за Бразилия, за да търси изцеление с алтернативни методи при лечителя Жоао де Деус, Божият Джон в околностите на Сау Паулу. Състоянието й обаче рязко се влошава след процедурите, а съпругът й я намира в болницата упоена.

„Когато отидох в полицията да им се потърси отговорност на тези хора – това е схема за печелене на пари… От полицията казват тук единствено наказуемо е, ако някой няма медицинска правоспособност, всичко друго е позволено оракули медиуми , тук е някакъв друг свят”, казва съпругът й Алексанъдр Русанов. 

Организаторката на пътуването с цел лечение прекъсва всякаква връзка, разказват от външно министерство. Помагат на съпруга й да покрие част от разходите и да преместят жената в държавна болница.

Организаторката на пътуването Кармен Лазарова се свързва с bTV, за да уточни, че според нея влошеното състояние на Теодора е свързано с полета, а не с енергийното лечение.

Външно министерство проучва възможностите за транспортиране на българката до страната ни. 

Състоянието на жената рязко се влошило и тя се нуждае от истинско лечение, за да се прибере в България. Полетът обаче е рискован. Авиокомпании предлагат транспорт, но на непосилна цена - над 55 хиляди евро.

 

Ако искате да помогнете на Теодора, можете да преведете пари по тази банкова сметка:


Първа инвестиционна банка

IBAN 74FINV91501015043945 в лева

BIC FINVBGSF

Титуляр: Теодора Георгиева Маджарова

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама