Челна катастрофа на пътя Шумен-Силистра, починало е бебе на два месеца

19:15, 29 апр 18 25 1098 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тежък пътен инцидент по пътя Шумен- Силистра до разклона за село Осеновец. Това съобщиха от ОД на МВР- Шумен, цитирани от радио „Фокус“.  

Сигнал за произшествието е получен малко след 14:20 часа днес. Съобщено било, че са катастрофирали лек автомобил Рено с шуменска регистрация и товарен автомобил Форд „Транзит“ с разградска и има пострадали.

Към мястото на инцидента веднага са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ. След пристигане било изяснено, че 29-годишна жена от село Венец, която била зад волана на реното навлязла в насрещната лента за движение и се ударила челно в насрещно идващия  Форд „Транзит“ със силистренска регистрация.

В резултат на удара в МБАЛ- Шумен са откарани две жени от реното- 28-годишната жена, която е била зад волана на автомобила, детето й на 2 месеца, спътничката й на 28-години и двете й деца – на седем и три години. В болницата в Шумен  са откарани и 47-годишният водач на форда Д.А. от гр. Дулово и 36-годишният негов спътник С.А., също от Дулово. 

Бебето е починало. След извършените прегледи било установено, че А.И, която управлявала реното е с комоцио, оставена е под наблюдение в болничното заведение. За лечение са настанени С.Х. на 28 г. от Венец, която е с черепно-мозъчна травма и 7-годишното й дете, което е с наранявания. По-малкото й дете е освободено след преглед.

Водачът на буса е без наранявания, но спътникът му Д.А. е с фрактура на лява ръка и ляв крак. Двамата водачи са правоспособни, мъжът е тестван за алкохол, пробата му е отрицателна. На място се извършва оглед.

Причините за инцидента са в процес на изясняване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама