Линдзи Лоън даде името си на гръцки клуб

11:20, 30 май 18 / Любопитно 25 646 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Скандалната актриса Линдзи Лоън позволи на гръцки клуб да използва името ѝ, за да привлече повече клиенти. Заведението ще се казва „Лоан Бийч Хаус“ и се намира на тузарския остров Миконос.

Дискотеката е отворила миналата неделя и според „Ню Йорк Поуст“, а на откриването са пяли Тига, Френч Монтана и Травис Скот. И докато раздава заглавието си Лоън не може да се похвали, че го е записала в актьорския състав на пълнометражен филм от 2013 г. насам. В момента се подвизава в Лондон и се опитва да върне живота си отново в релси след дълъг период на лечение от зависимости, рехабилитация и проблеми със закона.

Самата Линдзи винаги е твърдяла, че актьорството е „истинската ѝ страст“ и се надява перипетиите, през които премина да помогнат да развие таланта си. Тя обаче не търси роля на всяка цена, все пак снима от време на време в сериали, а иска да намери най-правилния сценарии, който да я върне на голям екран.

„Да, Холивуд ми липсва, но мисля, че има твърде много шум, с който трябва да се справяме там. Намерих спокойствие като се преместих и покрай работата ми с деца“, споделя Лоън.

Неотдавна Линдзи позволи на друга гръцка дискотека, този път в Атина, да се кръсти на нейно име.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама