bTV променя студиото си

16:01, 29 юни 18 / Любопитно 25 1304 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В изцяло ново, ултрамодерно студио влизат новините и делничните актуални предавания на bTV, съобщиха от телевизията. Това е най-мащабният технологичен проект на bTV от създаването на медиата през 2000 г. и ще бъде финализиран до края на 2018 година. От новото студио водещите и репортерите на bTV ще представят новинарското съдържание със средствата на последните технологични иновации в областта на телевизията в световен мащаб. 

Докато проектът „ново студио“ бъде финализиран, от 2 юли новинарските емисии на bTV и предаванията „Тази сутрин“, „Лице в лице“ и „Преди обед“ ще продължат да представят цялостната картина около най-значимите и важни теми и събития от временни сетове. 

Топ водещите на bTV ще влязат в изцяло нови студиа  до края на годината, за да представят актуалните новини с още повече иновативни средства и решения, освен добавената реалност, 360-градусовите видеа, 3D проектиране и HD качество.

„Със значителните инвестиции в нюзрума на bTV Media Group правим следващата важна стъпка в мисията ни да въвеждаме световните ТВ тенденции и последните иновации на пазара в България, в полза на зрителите и потребителите на всички наши платформи”, коментира Флориан Скала, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама