Арестуваха 22-годишен в Бургас, залагал в хазартен сайт с чужда банкова карта

14:45, 22 авг 18 25 1605 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Служители от сектор "Икономическа полиция"-Бургас са задържали 22-годишен мъж, извършил неправомерни транзакции с чужда банкова карта. Мъжът е криминално проявен. Той е намерил картата в център на града и вместо да я предаде на надлежните органи, злоупотребил с нея, извършвайки залози в сайт за хазартни игри, предава БТА.

При извършено претърсване в дома на задържания са намерени вещи и предмети, имащи отношение към осъщественото престъпление, както и банковата карта на потърпевшата. Мъжът е задържан за срок от 24 часа, като е образувано досъдебно производство.

От пресслужбата на полицията в Бургас информираха, че това е поредният случай, при който служители от сектор "Икономическа полиция" установяват неправомерно ползване на чужди платежни инструменти. Подобни случаи бяха регистрирани в началото на годината, като тенденцията е неправомерните транзакции в интернет пространството да се запазват, което предполага повишена активност на оперативните действия, извършвани от спец-служителите на сектор "Икономическа полиция". ОД на МВР - Бургас призовава граждани, потърпевши от подобен род неправомерни посегателства, да потърсят съдействие от органите на реда.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама