Емблематични готвачи се включват във фестивала Кино и храна

10:00, 26 авг 18 25 1232 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От 29 август до 2-ри септември, във Варна ще се съберат професионалисти и любители готвачи, артисти и музиканти, които обичат да готвят, кулинарни блогъри и влогъри, автори на кулинарни книги и простосмъртни консуматори.

В рамките на 5 дни зоната пред Аквариума във Варна ще се превърне в културно – кулинарна арена, смесвайки различни изкуства – кино, музика, литература, кулинария.

Гостите на фестивала ще се запознаят с лицата зад най-успешните кулинарни блогове и влогове. Ще могат да разлистят страниците на най-новите български кулинарни книги и да се срещнат с техните автори.

На фестивалната сцена ще присъстват популярни актьори и музиканти, които свирят и пеят, а след това и ще готвят. Всяка вечер на огромен екран, ще се излъчат най-добрите филми на кулинарна тематика.

През 5-те дни на фестивала любими варненски заведения, готвачи и майстори ще дадат най-доброто от себе си, за да нахранят всички посетители.

В шатрите организирани от българската Street food асоциация, ще има вкусна, топла и разнообразна храна, а специалната Алея на Бирата няма да остави никой жаден.

В детската зона родители ще могат спокойно да оставят децата си и да се насладят на кулинарните изкушения или на артистичната ни програма. Предстоят много дегустации, работилници и кулинарни демонстрации.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама