"Теория за големия взрив" ще излъчи последния си епизод през 2019 г.

17:40, 23 авг 18 / Любопитно 25 920 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американският сериал „Теория за големия взрив”, ще излъчи своя последен епизод през 2019, като така ще се сложи край на един от най-дълго излъчваните ситкоми в американската история.

По програма премиерата на последния 12-ти сезон ще бъде на 24-ти септември и се очаква да приключи през май, съобщава BBC, цитирана от БГНЕС.

Действието се развива в Пасадена, Калифорния. Историята в началото се фокусира върху двама физици и тяхната съседка актриса.

„Теория за големия взрив” е привлича повече от 18 милиона зрители всяка година откакто неговия шести сезон беше излъчен през 2012 г.

Средно около 18.6 милиона зрители са изгледали всяка серия от 11 сезон на сериала, което е повече, от което и да е друго предаване излъчвано по американската телевизия.

Екипът на продукцията и CBS заявиха, че „завинаги ще са благодарни” на феновете на сериала.

„Заедно с актьорите, сценаристите и целия екип оценяваме успеха на сериала и се стремим да предоставим финал, който ще донесе край на епичното творческо приключение „Теория за големия взрив””, казват още те.

Сериалът е спечелил седем награди Еми от 46 номинации, включително четири награди в категорията "Изключителен актьор в драматичен сериал", спечелени от Джим Парсънс, който играе главният герой Шелдън Купър.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама