Прокуратурата за битата камериерка: Съмняваме се, че е имала да взима пари на ръка

17:15, 23 авг 18 25 2911 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Прокуратурата с първи коментар по случая с насинената камериерка в к.к. "Слънчев бряг".

Управителят на хотела, когото тя обвини в насилие, е освободен от ареста, за да се освидетелства на свой ред.
Срещу него е заведено досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Районният прокурор обаче се съмнява, че обвинението ще остане в този вид, тъй като самата камериерка признава, че е хапала управителя.

Версията на 40-годишната украинка, че повод за конфликта е сумата от 300 евро, представляваща неизплатена част от заплатата ѝ за предишни месеци. Впоследствие украинката е откарана със служебната кола на хотела до местността „Плазовец" край с. Кошарица, откъдето се прибрала сама с автобус.

По закон на чуждите граждани у нас не им се плаща на ръка, а по банков път – затова разследващите се съмняват в мотива на украинката да си търси парите на ръка от ръководството на хотела.

На 22 август, в резултат на публикации в социалните мрежи и интернет Районно управление-Несебър се самосезира, образувайки досъдебно производство за това, че предния ден около 12.15 часа в офис-помещение към хотел в Слънчев бряг на 40-годишна украинска гражданка, работеща като камериерка в хотела, е причинена лека телесна повреда чрез нанасяне на удари с ръце и ритници по ръцете, задните части и краката.

На база събраните данни, твърденията на 40-годишната украинка и представеното от нея медицинско свидетелство, за срок от 24 часа беше задържан синът на собственика на хотела.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама