Скандално! Покриха видеото с катастрофата на бащата на президента! (Обновена)

12:24, 25 авг 18 25 3214 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Видеото от камера за наблюдение на кръговото кръстовище в Харманли, където на 17 август бащата на президента Румен Радев е блъснал човек в инвалидна триколка вече е изтрито от платформата за видеосподеляне YouTube.

Преди кадрите да бъдат публикувани от ТОПНОВИНИ, видеото имаше едва три преглеждания. Лавинообразното нарастване на гледанията и придобиването на публичност на случая обаче доведен до изтриване на скандалните кадри. Въпреки това скрийншотове от клипа са налични.

От кадрите се виждаше, че човек с инвалидна триколка е попаднал в кръгово кръстовище. Според свидетели, Георги Радев вализа с мерцедеса си в кръстовището и го бута, при положение, че бащата на президента не е с предимство. Провинилият се шофьор изобщо не слиза от колата. 

След като човекът с триколката звъни по телефона, пристига полицейски екип. Докато органите на реда оглеждат мястото и установяват случилото се, Георги Радев не слиза от автомобила си. Малко по-късно на местопроизшествието пристига линейка, която отнася пострадалия с носилка. 

В района на кръговото кръстовище пристигат мъже, които стоят до колата и говорят по телефова. Същото правят и полицаите, като никой не пише нищо. В един момент органите на реда свалят бащата на президента от колата, отиват встрани под едно дърво и си говорят. 

На осмата минута патрулката си заминава, а на място остават двама полицаи. 15-20 минути по-късно на мястото пристига Михаил Лисков (бивш кмет на Харманли и бивш областен лидер на БСП-Хасково), който започва разговор под дървото с полицаите и бащата на Румен Радев. Отиват на мястото на катастрофата, Лисков взема триколката на катастрофиралия човек и качват Георги Радев в колата.

На финала бившият кмет и местен лидер на БСП се маха, а полицаите се оглеждат и помагат на Георги Радев да си тръгне с мерцедеса.

ТОПНОВИНИ обаче запази скандалното видео преди да бъде изтрито и то е достъпно в официалната ни фейсбуук страница:

До момента не е известно защо скандалното видео бе изтрито. Кой е оказал натиск това да се случи - също не е ясно. ТОПНОВИНИ ще продължи да следи случая.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама