Община Казанлък предизвиква фотографи в конкурс

15:30, 27 авг 18 25 1162 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Община Казанлък обявява фотоконкурс „Снимай лятото в Казанлък“ за всички, които обичат хубавите снимки.

Конкурсът цели да популяризира красивите места за отдих в града и да направи съпричастни максимален брой хора на разнообразните нови възможности за приятно изкарване на свободното време в Града на розите.

Всеки може да изпрати до три снимки на имейл [email protected] или на Messenger във Facebook профила на Общината „Община Казанлък – Долина на рози и траки“, като за целта трябва да стане наш приятел в социалната мрежа. В съобщението трябва да фигурира кратко описание кой е на снимката, къде е направена – в Казанлък или друго населено място, Facebook профилът на автора и телефон за връзка.

„Хвърляме ръкавица“ към таланта на всеки казанлъчанин - любител фотограф да запечата в снимка любими моменти от любими места в Казанлък от лятото на 2018г.- съобщават организаторите. Споделете вашата снимка, която ще бъде качена от администраторите в профила на Общината, за да могат да я видят вашите приятели и да гласуват за вас. Снимката с най-много харесвания ще бъде победител в конкурса. Може да се гласува за повече от една снимка.

Гласуването ще продължи до 13 септември, 10,00 ч., а резултатите ще обявим на 17 септември 2018 г. във фейсбук. Победителят ще получи и лично съобщение. Първите трима, с най-много харесвания на техни снимки ги очакват парични награди.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама