Кейт Уинслет дава дома си за снимачна площадка

17:20, 27 авг 18 / Култура 25 1090 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актрисата Кейт Унслет, която винаги е държала личния си живот далеч от светлината на прожекторите, ще отвори вратите на дома си, за да бъде заснет най-новия й филм „Blackbird“.
Актрисата обитава имение за 3,25 милиона британски лири в Съсекс, Югоизточна Англия. Приближени до звездата заявиха пред вестник „Mail on Sunday“: “Кейт иска да стои близо до дома си заради семейството. Дори се шегува, че не се налага да ходи на работа, а работата ще идва при нея”.

Новата лента, в която ще блесне 42-годишната Уйнслет е римейк на датска драма на име „Silent heart“, която разказва историята на семейство, което се събира около смъртното ложе на жена.

Кейт, която е женена три пъти, винаги се е гордяла, че въпреки че е една от най-популярните жени в Холивуд, успява да запази личния си живот в тайна. Преди време дори заяви: „Никой не знае наистина какво се случва в живота ми. Никой не знае защо се разпадна първия ми брак. Нито вторият. Гордея се с тази тишина около мен“. Актрисата, направила една от най-забележителните си роли в „Титаник“, има три деца – Миа на 17, Джо на 14 и 4-годишния Беър. Носителката на „Оскар“ е била женена за режисьора Джим Трипълтън и Сам Мендес, а сега има брак с Нед Рокенрол, който е племенник на милиардера Сър Ричард Брансън.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама