Опитаха се да оберат дома на Деми Ловато

10:20, 28 авг 18 / Любопитно 25 1238 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Полицията в Лос Анджелис обяви, че е предотвратила опит за обир на дома на бившата старлетка на „Дисни“ Деми Ловато докато тя е във възстановителен център.
Според източници на TMZ униформените попаднали на доказателства за готвената кражба при извършването на арести в близост до оценената на 8,3 милиона долара къща на певицата. Хората, които стояли зад престъпния план, са вече арестувани, потвърждават органите на реда.

Припомняме, че Ловато влезе доброволно в рехабилитационен център около две седмици, след като бе приета по спешност в болница заради свръхдоза с хероин. Мнозина от феновете й побързаха да обвинят една от танцьорките на изпълнителката на Skyscraper. Причината – според слухове 28-годишната Дани Витале е снабдила бившата старлетка на „Дисни“ с наркотика. По-късно спекулациите бяха опровергани, като TMZ посочи, че дилърът на певицата се казва Брандън Джонсън. По думите на мъжа, разпитан от изданието, Ловато се свързала с него няколко часа преди да колабира. Когато двамата се разделили, тя се чувствала добре, твърди Джонсън.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама