Излезе книгата с рекордите на Гинес – 2019

20:10, 28 авг 18 / Любопитно 25 1004 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Книгата „Гинес. Световни рекорди 2019" излиза на пазара в САЩ на 28-ми август. Жителите на останалите страни ще имат възможност да се запознаят със селекцията от най-новите постижения в началото на септември.

"Най-популярната книга в света с рекорди се завръща с хиляди нови категории и нови рекорди, които включват всякакви постижения - от космоса до спортните звезди в Инстаграм, фиджет-спинери, както и различни други постижения на човека. Ще намерите в нея стотици фотографии, които до сега никой не е виждал и безброй факти, цифри, статистически данни и подробности на всяка страница. "Гинес. Световни рекорди 2019 "- най-пълната картина на нашия свят днес", пише в анотацията на книгата.

От компанията разпространител се надяват, че публикуването на книгата ще вдъхнови нови рекордьори и по този начин ще помогне на хората да открият своя потенциал.

Книгата на рекордите Гинес е публикувана за първи път в Лондон през 1955 г. Издава се всяка година на 21 езика и разказва за новите рекорди през едногодишния период.

Човекът, чието име често попада между страниците на книгата, е жителят на Ню Йорк Ашрита Фурман, който е извършил или подобрил повече от 600 рекорда на Гинес. Сред многото си "постижения" той е "най-добрият в света" при улавянето на грозде с отворена уста и надуване на балони.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама