Американски учени твърдят, че умерената консумация на шоколад - до три броя месечно, може да намали опасността от сърдечна недостатъчност до 13%, пише вестник "Дейли мейл", цитиран от БТА.
Специалистите от медицинското училища "Айкон" към болница "Маунт Синай" в Ню Йорк са убедени, че флавоноидите в шоколада укрепват кръвоносните съдове и намаляват възпаленията. Те обаче призовават за умереност. Шоколадът е полезен само ако си го позволяваме от време на време, защото захарта и мазнините в него никак не са за препоръчване.
При хората, които ядат шоколад всеки ден, опасността от сърдечна недостатъчност се увеличава със 17%.
Премахване на корозивни крекинг емайл ВиК / вани в Минск
как подключить мобильные прокси