Повредиха нови пейки във видински парк

15:35, 29 авг 18 / Общество 25 324 Topnovini
1

Вандали повредиха част от новите пейки във видинския парк "Владикина бахча". Преди малко повече от месец от Общината отремонтираха наличните и поставиха няколко нови в района за отдих. Две от скамейките са без дъски, а други са останали с по една след вандалския акт. Според видинчани, които често посещават парк "Владикина бахча", деянието е на младежи, които под влиянието на наркотици, често имат подобни прояви:

"Това е някой вандал. Не са го направили за забогатяване, а за да се проявят. Възрастен човек това няма да го направи, млад човек е, който е по-буен и не разсъждава трезво... Нямам думи. Има много наркомани тук. Преди малко си тръгнаха. Това е направено и много некачествено. Това е болт и много лесно се отвива... Много добре се чувствахме, беше пълно с хора, а сега няма никой... Много е неприятно, няма и месец, откакто ги сложиха. Това на какво прилича..."

Служители от Общинския контролен инспекторат огледаха и установиха щетите. Ще бъдат предприети ефективни действия за установяване на нарушителите, съвместно с Областната дирекция на МВР, както и за допълнителни превантивни мерки, информират от Общината. 

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.