Стотици хора се обявиха в подкрепа на шофьора от катастрофата край Своге

16:55, 30 авг 18 25 1076 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Продължава петицията в подкрепа на шофьора на катастрофиралия край Своге автобус Григор Григоров. Стотици хора, пътували с него през годините, го описват като отговорен човек, който спазва правилата. С подписите си хората настояват единственият обвинен да не се превърне в единствения виновен.

С него са пътували всички деца от училището в Божурище. Именно Григор сядал зад волана при почти всички организирани екскурзии през последните 10 години.

„Мога да кажа, че е изключително отговорен човек. Обикновено ние, преподавателите, сме в началото и в края и, гледайки километража, никога не сме забелязвали превишаване на скоростта”, казва Теодора Танева, заместник-директор на училището, пред NOVA.

Софийски учебни заведения също използвали услугите на Григоров. Леда Аврамова две години работила в столичното 58-о училище. Тя и колегите й пътували с шофьора на обучения най-малко два пъти годишно. Казва, че винаги се е чувствала сигурна, когато той е бил зад волана. Разбрала за катастрофата от телевизията. Чула, че водачът е от Божурище, но до последно се надявала, че няма да се окаже Григор.

Сега всички, които подкрепят Григоров, се надяват на правилно решение на съда.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама