Добрев: Оставка на цялото правителство е единственият изход

14:55, 31 авг 18 / Политика 25 1371 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Истината е следната - камилите се сменят, керванът си върви и от 10 години този керван се води от един и същи човек. Оставка на цялото правителство е единственият изход от политическата криза в момента". Това каза Кирил Добрев от БСП, цитиран от БГНЕС.

„Трима възлови министри от правителството на стабилността си отиват, вицепремиер за пореден път истерично и остро реагира и възразява на премиера. По същество това се нарича правителствена криза. Ние като политическа сила не сме изненадани от оставките. Намираме ги за доста закъснели”, уточни Добрев.

Той допълни, че има още две възлови ведомства, където оставките също са много закъснели. Според него е задължителна оставката на Цецка Цачева и задължително оставката на министър Порожанов.

„Това за нас е признание за провала на 10-годишната политика на рязане на ленти. Важният въпрос обаче всъщност е съвсем друг. Тези са поредните, които за 10 години си отиват. Какво се случва обаче след тях? Какво правим, след като поредните министри се върнат в парламента или си отидат в къщи, заменяме едни партийни функционери с други”, каза той.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама