Пет звезди, които имат странни хобита

17:40, 04 сеп 18 / Любопитно 25 1208 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Повечето звезди винаги крият в себе си доза ексцентризъм. Те често ни изненадват с начина си на живот, със забавленията си и дори с хобитата си.

Вижте кои са звездите с най-странните хобита.

Тейлър Суифт

За коледните празници Тейлър Суифт има супер мило хоби -  да прави снежни кълба за роднини и приятели. Певицата разказа, че се е вдъхновила да се занимава с това хоби от социалните мрежи и докато ги прави се чувства отново като малко дете.

Джони Деп

Вярвате или не, хобито на Джони Деп е да събира кукли. Актьорът не събира само обикновени кукли, а такива, които са направени по образите, в които се е превъплъщавал или по тези на холивудските личности. Деп разказва, че чрез куклите той репетира за ролите си, а и в същото време забавлява дъщеря си.

Анджелина Джоли

Хобито на Анджелина Джоли може да е необичайно, но определено е в неин стил. Още от малка, актрисата събира ножове. Анджелина сподели, че когато е била на 11-12, години майка й е подарила първия нож. Изглежда, че хобито се предава от поколение на поколение, тъй като Джоли е купила нож на Мадокс.

Том Ханкс

Том Ханкс събира пишещи машини от целия свят, като в колекцията си има над 100 модела от целия свят. Актьорът дори и е дал инструкции на иконома си как и с какво да почиства машините. Ако пътува, Ханкс носи със себе си една от пишещите си машини и често си прави селфита с нея.

Парис Хилтън

Парис Хилтън прекарва доста време около...блатата. Хотелиерската наследница има хобито да събира жаби в кофа и да ги гледа, докато й стане скучно. След това ги освобождава и когато й скимне, ги хваща наново.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама